Carne / Meat · Senza categoria

Sausage with patatoes / Salsiccia con patate

Ho scoperto da pochi giorni che questa gustosa ricetta la preparava sempre mia nonna…vi sto per scrivere una ricetta tramandata da generazione in generazione.

Ingredienti:

  • 5 patate
  • 6 nodi di salsiccia
  • 1 cucchiaio di olio
  • sale q.b.
  • prezzamolo

 

Procedimento:

  1. Sbucciare le patate, lavatele e tagliatele a rondelle.
  2. Lavare il prezzemolo e tagliarlo molto finemente.
  3. In una padella mettere del’acqua e far cuocere le patate.
  4. Quando sono diventate mormide aggiungete le salsiccie e fatele cuocere nella stessa acqua.
  5. Quasi a fine cottura aggiungere l’olio e il prezzemolo tagliato in precedenza.
  6. Quando tutto è amalgamato spegnere la fiamma e servire nei piatti.

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

I discovered a few days ago that this tasty recipe was always prepared from my grandmother … I am going to write a recipe handed down from generation to generation.

Ingredients:

  • 5 potatoes
  • 6 link of sausage (pork mild Italian sausage)
  • 1 tablespoon oil
  • salt to taste
  • parsley

 



Directions:

  1. Peel, wash and cut the potatoes into rounds pieces.
  2. Wash the parsley and cut very finely.
  3. In a pan add water and let the potatoes cook (add water if needed).
  4. When they have become soft add the sausages and cook in the same water.
  5. Where is almost cooked add the oil and the chopped parsley.
  6. When everything is amalgamated turn off the flame and serve on plates.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s