Uova / Egg

Devil eggs / Uova alla diavola

I discovered this recipe when I moved to the United States. In Italy we have another version of it that I will propose later.
Meanwhile you can taste these delicious devil eggs.




Ingredients:

  • 2 tablespoon of mayonnaise
  • 4 eggs
  • 1/2 teaspoon ground mustard
  • 1/8 teaspoon salt
  • 1/8 teaspoon pepper
  • paprika

 

 

Directions:

  1. Boil a saucepan of water until the eggs are covered.
  2. When you see the water starts to boil, count 8 minutes.
  3. Remove from the heat, throw boiling water and wait a few minutes so that the shell cool down a bit.
  4. Break the shell and peel the egg.
  5. Cut the eggs in half and remove the yolks.
  6. In a medium bowl placing the yolk and mash with a fork in fine crumble.
  7. Add remaining ingredients and mix well.
  8. Evenly disperse heaping teaspoons of the yolk mixture into the egg whites.
  9. Sprinkle with paprika and serve.

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

Ho scoperto questa ricetta quando mi sono trasferita negli Stati Uniti. In Italia abbiamo un’altra versione che vi proporrò successivamente.
Intanto gustatevi queste buonissime uova alla diavola.




Ingredienti:

  • 4 uova
  • 2 cucchiai di maionese
  • mezzo cucchiaino di senape in polvere
  • sale q.b.
  • un pizzico di pepe
  • paprica




Procedimento:

  1. Mettere a bollire una pentola dell’acqua fin quando le uova sono coperte.
  2. Quando vedete che l’acqua inizia a bollire, contate 8 minuti.
  3. Levate dal fuoco, buttate l’acqua bollente e, dopo qualche minuto per far sì che il guscio si raffreddi un po’.
  4. Rompete il guscio e sbucciate l’uovo.
  5. Tagliare l’uovo a metà e rimuovere il tuorlo.
  6. In una ciotala mettere il tuorlo e schiacciarlo con una forchetta.
  7. Aggiungere gli altri ingredienti e amalgamare il tutto.
  8. Aiutandovi con un cucchiaiano riempite gli albumi con il tuorlo.
  9. A piacimento potete cospargere le uova con un po’ di paprica.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s