Spaghetti with tuna and zucchini is a first course easy and tasty dish to cook.
A genuine and fresh dish suitable for this season combining fish and vegetables.
It is a recipe that you cook in a short time, so great for busy days.
Ingredinents:
- 3,52 oz of pasta
- ½ small onion
- 1 zucchini
- ½ can of tuna
- 3 tablespoons extra-virgin olive oil
- salt to taste
- Parmigian cheese
Directions:
- In a pan put oil and fry the onion.
- Clean the zucchini and cut into rounds.
- Add the tuna and continue to cook.
- Put a saucepan and bring to boil.
- When the water boils, add salt and the pasta.
- When the pasta is “al dente” drain it and add it to the ingredients in the pan.
- Serve in the plates and add Parmigian cheese
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Spaghetti tonno e zucchine è un primo piatto facile e gustoso da cucinare.
Un piatto genuino e fresco adatto per questa stagione che unisce pesce e verdure.
E’ una ricetta che si cucina in breve tempo quindi ottima per le giornate super impegnate.
Ingredienti:
- 100g di pasta
- ½ cipolla piccola
- 1 zucchina
- ½ scatola di tonno
- 3 cucchiai di olio extra vergine d’oliva
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano
Procedimento:
- In una padella mettere l’olio e soffriggere la cipolla.
- Pulire la zucchina e tagliarla a rondelle.
- A metà cottura aggiungere il tonno e continuare a cuocere.
- Mettere sul fuoco una pentola e portare ad ebollizione.
- Quando l’acqua bolle aggiungere il sale e la pasta.
- Quando la pasta è al dente scolarla e unirla agli ingredienti nella padella.
- Servire nei piatti e aggiungere del parmigiano reggiano.
Delicious!
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Thanks
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You are welcome! I love Italian cooking.
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🙂
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