Pesce / Fish

Shrimp cocktail / Cocktail di gamberi

The shrimp cocktail is a delicious and tasty seafood appetizer.
The delicate flavor of the shrimp goes perfectly with the strong taste of the pink sauce, giving rise to a conflict of pleasant and refined flavors.
The shrimp cocktail is very suitable also for structured and elegant lunches and dinners with fish.

Ingredients:

  • ½ pound of shrimp
  • 4 tablespoon of mayo
  • 3 tablespoon of ketchup
  • 3 leaf of lettuce




Directions:

  1. Cook the shrimp
  2. In a bowl mix mayo and ketchup.
  3. Wash 3 leaf of lettuce and cut into thin strips.
  4. Add the shrimp and mix all together.
  5. In a little bowl add a little bit of shrimp cocktail and serve as starter!

 

 

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Il cocktail di gamberi è un buonissimo e sfizioso antipasto di pesce.
Il sapore delicato dei gamberi si sposa alla perfezione con il gusto deciso della salsa rosa dando origine ad un contrasto di sapori piacevole e raffinato.
Il cocktail di gamberi è molto adatto anche a pranzi e cene strutturate ed eleganti, a base di pesce.

 

Ingredienti:

  • 250g di gamberetti
  • 4 cucchiai di maionese
  • 3 cucchiai di ketchup
  • 3 foglie di lattuga




Procedimento:

  1. Cucinare i gamberetti.
  2. In una ciotola mischiare insieme la maionese e il ketchup.
  3. Lavare e tagliare a striscioline sottili le foglie di lattuga.
  4. Aggiungere i gamberetti al composto e mischiare il tutto.
  5. In delle ciotoline mettere un po’ di gamberetti e servire come un buon antipasto!

 

 

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