There are many different ways to cook the meatballs. We can create and add to the meat several simple ingredients.
I thought I’d cook the meatballs along with the mushrooms. do you like it?
Ingredients:
- 1 pound ground turkey
- 1 egg
- 3 tablespoons of breadcrumbs
- 1 glass of milk
- 2 sprigs of parsley
- salt to taste
- black pepper as needed
- 17.6 oz of mushrooms
- 1 natural vegetable stock cube
Directions:
- In a bowl combine the ground turkey, egg, bread crumbs, milk, a pinch of salt and pepper and a tablespoon of chopped parsley.
- Mix well and form with your hands medium-size meatballs
- In a saucepan add 3 cups of water and dissolve the vegetable stock cube.
- In a pan cook the mushrooms with 1 inch of water and then add the vegetable stock.
- When the mushrooms are cooked, add the meatballs and cook.
- When the meatballs are cooked put the mushrooms a mug (I used a glass) and blend with a hand blender.
- Put back the mushrooms along with polpetteed mix well.
- Serve in a plate and sparkling chopped parsley.
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Ci sono tanti modi diversi per cucinare le polpette. Ci possiamo sbizzarrire tra i fornelli e aggiungere al semplice tritato vari ingredienti.
Ho pensato di cucinare le polpette insieme ai funghi. A voi piacciono?
Ingredienti:
- 500g di tritato di tacchino
- 1 uovo
- 3 cucchiai di pan grattato
- 1 bicchiere di latte
- 2 ciuffi di prezzemolo
- sale q.b.
- pepe nero q.b.
- 250g di funghi
- 1 dado vegetale naturale
Procedimento:
- In una ciotola mettere il macinato, l’uovo, il pan grattato, il latte, un pizzico di sale e di pepe e un ciuffo di prezzemolo tritato.
- Amalgamare il tutto e formare delle polpette di media grandezza.
- In un pentolino mettere 3 bicchieri d’acqua e sciogliere il dado vegetale.
- In una padella cucinare i funghi con pochissima acqua e aggiungere successivamente il brodo vegetale.
- Quando i funghi sono cotti aggiungere le polpette e cucinarle.
- Quando le polpette sono cotte mettere i funghi un boccale (io ho usato un bicchiere) e frullarli col frullatore ad immersione.
- Mettere nuovamente i funghi insieme alle polpetteed amalgamare il tutto.
- Impiattare e mettere un po’ di prezzemolo.
I would think the amount of milk might not allow them to adhere, but it does not seem to be the case. These look luscious. I might try them and add some freshly grated Parmeggiano Reggiano cheese. Great post and photos!
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Thanks! I prefer to add more milk so the meatballs became soft.
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molto buone!!!
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Grazie!
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