Carne / Meat

Humburger 

Everybody knows what is a burger; tasty minced beef who is given the shape of a flattened disk, well cooked outside and rare inside, you eat with a sandwich, with salad, tomato and french fries.

The word humburger has origins in Germany and probably in the city of Hamburg where the beef patties were common in the early nineteenth century. This recipe was imported to the US by that time from the German immigrants who were leaving from the port of Hamburg and spread under the name “Hamburger Steak”. Here is the ancestor of the burger finally to the conquest of the Big Apple.
The “hamburg steak”, soon became one of the most popular dishes from the Germans away sailors.
The trade with the United States were more and more ‘frequent, and to attract German sailors along the ports of New York began to spring up stalls with “steak cooked in the Hamburg style”.

The first appearance of the recipe in an American menu is traced back to 1836.
The use as a variant of the term “Hamburger”, German adjective meaning Hamburg (Hamburg city), appears for the first time in Walla Walla newspaper, in Washington state, in 1889.

In New York is called “burger”. Just this nickname complicates a little bit the things: if it is true that with the hamburger there mainly refers to the beef with the burger variations permitted are numerous: buffalo burger, turkey burger, elk burger, salmon burger, even veggie burger.

 

Ingredients:

  • 24 oz of ground beef
  • salt to taste
  • pepper as needed

Seasonings:

  • 4 sandwiches for humburger
  • 1.7 oz of lettuce
  • 4 slices of yellow cheese (cheddar)
  • 1 tomato
  • 0.7 oz of pickled
  • 0.7 oz of white onion
  • mayonnaise as needed
  • ketchup as needed
  • oil


 

Directions:

  1. In a bowl combine the ground beef with a bit of salt and a pepper as needed.
  2. Give a round shape to our meat, as large as the bun.
  3. Cut the bun in half and heat a bit on the bbq.
  4. Wash and cut the lettuce, the tomatoes, and the pickled.
  5. In a frying pan fry the onions previously cut into slices .
  6. Cook the burger at your leisure.
  7. When burger is almost ready add a slice of Cheddar cheese.
  8. In a bun add the burger and on top add the onions.
  9. Add also mayonnaise and ketchup.
  10. Place two slices of tomato and a little bit of salad.
  11. Close your bun … buon appetito!

 

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Tutti sanno cos’è un hamburger; gustosa carne di manzo tritata a cui è data la forma di un disco schiacciato, ben cotta fuori e al sangue dentro, che si mangia con un panino, con insalate, pomodori e patatine fritte.

La parola humburger ha origini in Germania e probabilmente nella citta’ di Amburgo dove le polpette di carne bovina erano comuni all’inizio del XIX secolo. Questa ricetta fu importata negli Stati Uniti dagli immigrati tedeschi di quell’epoca che partivano dal porto di Amburgo e si diffuse con il nome di “Hamburger Steak“. Ecco l’antenato del burger finalmente alla conquista della Grande Mela.
La “hamburg steak”, divenne ben presto uno dei piatti più richiesti dai marinai tedeschi in trasferta.
I commerci con gli Stati Uniti erano sempre piu’ frequenti, e per attirare i marinai tedeschi lungo i porti di New York iniziarono a spuntare baracchini con “bistecca cucinata nello stile di Amburgo”.

La prima apparizione della ricetta in un menu americano viene fatta risalire al 1836.
L’uso come variante del termine “Hamburger“, aggettivo tedesco che significa amburghese (della città di Amburgo), appare per la prima volta nel quotidiano di Walla Walla, nello stato del Washington, nel 1889.

A New York viene chiamato “burger”. Proprio questo nomignolo complica un po’ le cose: se è vero che con l’ hamburger ci si riferisce principalmente alla carne di manzo, con il burger le variazioni consentite sono numerose: burger di bufalo, burger di tacchino, burger d’alce, burger di salmone, perfino veggie burger vegetariano.

 

Ingredienti:

  • 700g di macinato di manzo
  • sale q.b.
  • pepe q.b.

Condimenti:

  • 4 panini per humburger
  • 50g di lattuga
  • 4 fette di formaggio giallo (Cheddar)
  • 1 pomodoro
  • 20g di cetriolini sott’aceto
  • 20g di cipolla bianca
  • maionese q.b.
  • ketchup q.b.
  • olio

Procedimento:

  1. In una ciotola mettere la carne macinata con un po’ di sale e un po’ di pepe.
  2. Dare una forma rotonda al nostro humburger, possibilmente grande quanto i panini.
  3. Preparare dunque la guarnizione, tagliare i panini a metà e riscaldare un po’ sulla piastra.
  4. Lavare e tagliare la lattuga, i pomodori e i cetrioli sott’aceto.
  5. In una padella soffriggere le cipolle tagliare a fettine in precedenza.
  6. Cuocere gli humburger a vostro piacimento.
  7. Quando l’humburger è quasi pronto aggiungere una fettina di Cheddar.
  8. Mettere l’humburger sul panino e sopra mettere le cipolle.
  9. Aggiungere anche la maionese e il ketchup.
  10. Mettere due fettine di pomodoro e un po’ di insalata.
  11. Chiudere il vostro panino…buon appetito!

 

 

 

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