Verdura/Vegetable

Roasted eggplant / Melenzana arrostita

Eggplants, pure poetry … my favorite vegetable, it can cook in various ways and it is always good.

Ingredients:

  • 1 large eggplant
  • 2 gloves garlic
  • 2 tablespoons of oil
  • oregan to taste
  • salt to taste

 

 

 

Directions:

  1. Cut the eggplant in thiny slices.
  2. Roast the slices of eggplant.
  3. Salt to taste when it turns.
  4. Cut the garlic into small pieces.
  5. When all the slices are cooked place in a dish and add oil, garlic and oregano.

 

You can use as a side dish or as a second course. Your plate it is ready!

 

 

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Le melenzane, pura poesia…il mio ortaggio preferito, lo puoi cuocere in vari modi ed è sempre buono.

Ingredienti:

  • 1 melenzana grande
  • 2 spicchi d’aglio
  • 2 cucchiai d’olio
  • origano q.b.
  • sale q.b.

 

 

Procedimento:

  1. Tagliare a fettine sottili la melenzana.
  2. Mettete ad arrostire le fettine di melenzana.
  3. Salare quanto basta quando le girate.
  4. Tagliate l’aglio a pezzettini piccoli.
  5. Quando tutte le fettine di melenzana sono cotte mettelele in un piatto e aggiungete olio, aglio e origano.

Il vostro piatto, che potete usare come contorno o come secondo piatto, è pronto!

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12 thoughts on “Roasted eggplant / Melenzana arrostita

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