Dolcezze/Sweetness

Banana poke cake

Ingredients:

  • Yellow cake mix 
  • 3 eggs
  • 3.4 oz of banana pudding mix
  • 14 oz of condenced milk
  • 1 cup of water
  • 1/2 cup of oil
  • 3 cup of banana pudding
  • whipped topping
  • banana
  • caramel sauce




Directions:

  1. Combine yellow cake mix, eggs, banana pudding mix, condensed milk, water, oil until you have a smooth batter.
  2. Pour batter into a greased pan.
  3. Bake at 350°F for 45 minutes, or until the toothpick test comes out clean.
  4. While the cake is still warm, use the back of  wooden spoon to poke holes all over the cake.
  5. Pour the banana pudding over the cake and cover with whipped topping.
  6. Refrigerate the cake overnight to let everything set.
  7. Serve with banana slices and drizzle caramel.

 

Enjoy!

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

Una torta tutta americana…buona preparazione!


Ingredienti:

  • Preparato per torta gialla
  • 3 uova
  • 100g  di budino di banana
  • 400g di latte condensato
  • 235g di acqua
  • 170g di olio
  • 390g di budino di banana
  • panna montata
  • banana
  • caramello

 



Indicazioni:

Unire la miscela per la torta gialla, le uova, budino di banana, latte condensato, acqua, olio fino ad ottenere un composto liscio.
Versare in una teglia unta.
Cuocere in forno a 180 ° C per 45 minuti.
Mentre la torta è ancora calda, utilizzare la parte posteriore del cucchiaio di legno per formare dei fori in tutta la torta.
Versate il budino di banana sopra la torta e ricoprire con la panna montata.
Mettete in frigo per un paio d’ore.
Servire con fettine di banana e caramello.

La vostra torta è pronta!

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19 thoughts on “Banana poke cake

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