Dolcezze/Sweetness · Senza categoria

Halloween cake / Torta di halloween

Halloween is here and it’s time to prepare a nice cake !!!




Ingredients:

  • 2/3 cup of  flour
  • 2.82 oz butter
  • 2 eggs
  • 1 glass of milk
  • 6.30 oz of sugar
  • 0.56 oz of baking powder
  • 1.40 oz of unsweetened cocoa powder

Stuffed:

  • 250g of mascarpone cheese
  • 3 full spoons of Nutella




Directions:

  1. In a bowl mix the eggs with the sugar.
  2. Combine the previously melted butter with the milk and the cocoa.
  3. Gradually add flour and at the end the baking powder.
  4. Mix with a whisk until all ingredients are combined.
  5. Grease your baking pans and pour the mixture.
  6. Bake for 40 minutes at 356 ° F

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

Halloween è arrivato ed è il momento di preparare una bella torta!!!

Ingredienti:

  • 200g di farina
  • 2 uova
  • 80g di burro
  • 1 bicchiere di latte 
  • 180g di zucchero
  • 1 bustina di lievito per dolci (16g)
  • 40g di cacao amaro

Ripieno:

  • 250g di mascarpone
  • 3 cucchiai di nutella




Procedimento:

  1. In una ciotola mischiare le uova con lo zucchero.
  2. Aggiungere il burro sciolto in precedenza, il latte e il cacao.
  3. A poco a poco aggiungere la farina e per ultimo il lievito per dolci.
  4. Mischiare con una frusta fin quando tutti gli ingredienti non sono amalgamati.
  5. Imburrare la vostra teglie e versare il composto.
  6. Infornare per 40 minuti a 180°C
Advertisements

8 thoughts on “Halloween cake / Torta di halloween

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s